Kicsi ... egy falat ... finom krémmel ... ez csak pasticcini lehet!
A tésztához:
A tésztához:
- 125 gr margarin
- 125 gr liszt
- csipet só
- 3-4 tojás
Elkészítés:
Forrald fel a vizet a margarinnal. Ha a margarin "felolvadt", húzd le a tűzről, és keverd bele a lisztet.
Elkészítés:
Forrald fel a vizet a margarinnal. Ha a margarin "felolvadt", húzd le a tűzről, és keverd bele a lisztet.
Tedd vissza a tűzre, és keverd folyamatosan, amíg el nem válik az edény falától, és utána kb. még egy percig.
Majd vedd le a tűzről, és egyenként keverd bele a tojásokat.
Sütőpapírral bélelt tepsibe nagyobb mogyorónyi nagyságú halmokat rakj, majd előmelegített sütőben süsd aranybarnára. Sülés közben ne nyisd ki a sütő ajtaját!
180 fok. 25 perc
Jó étvágyat!
TIPP: A fánkocskákat tetszés szerint megtöltheted, bármilyen számodra, vagy családod számára kedvenc töltelékkel. Töltheted például túrókrémmel, szilvalekvárral, fügedzsemmel.:)) ... De természetesen a klasszikus töltelékekkel is: csokikrém, vaníliakrém. :) (A töltéshez legegyszerűbb és leggyorsabb: a fecskendő.)
180 fok. 25 perc
Jó étvágyat!
TIPP: A fánkocskákat tetszés szerint megtöltheted, bármilyen számodra, vagy családod számára kedvenc töltelékkel. Töltheted például túrókrémmel, szilvalekvárral, fügedzsemmel.:)) ... De természetesen a klasszikus töltelékekkel is: csokikrém, vaníliakrém. :) (A töltéshez legegyszerűbb és leggyorsabb: a fecskendő.)