Töltött tésztakosarak

Pompás étek! :)


Hozzávalók:
- 12 db főtt "kosártészta"
- 1 kisebb vörös cikória (radikkió)
- 2 gerezd aprított fokhagyma
- 2 ek liszt
- 5 dkg vaj
- 350 ml tej
- 3 dkg kevés reszelt sajt
- só, bors, olaj



Elkészítés:

A megtisztított cikóriát vágd csíkokra (a csumáját dobd el). Olajon pirítsd meg a csíkokat a fokhagymával, sóval és borssal.

A vajat olvaszd fel és szórd bele a lisztet. Pirítsd pár percig, majd folyamatos keveréssel öntsd hozzá a tejet. Főzd sűrűre.

Keverd bele a radikkiót és tölts meg a kosarakat a masszával. Még forrón, szórd meg reszelt sajttal. Tálald friss salátával.
Jó étvágyat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis