Olasz levesek ínyenceknek
Hozzávalók:
- 5 db kis cukkini hámozva, karikára szeletelve
- 3 db hámozott, darabolt paradicsom
- 10 dkg apró tészta
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 2 ek aprított petrezselyem
- 2 liter húsleves
- 5 dkg reszelt parmezán sajt
- 1 tk aprított bazsalikom
- 1 tk vaj
- só, bors
Elkészítés:
Olvaszd meg a vajat és dobd rá
a fokhagymát, keverd pár pillanatig. Add hozzá a cukkinit, a paradicsomot,
sózd, borsozd, és engedd fel a húslevessel.
Szórd bele a petrezselymet, fedd le
és lassú tűzön főzd kb. 40 percet. Tedd bele a tésztát és a bazsalikomot, majd
főzd együtt további 15 percet. Tálald parmezán sajttal.
Jó étvágyat!