Be kell vallanom, hogy ezt a süteményt nagyon nehéz elkészítenem ... :)) Nem, nem a nehézsége miatt, hanem mert Olaszországban nem kapható kefír ...
Hozzávalók:
· 2 db tojás
· 1 pohár kefir
· 6 evőkanál kristálycukor
· 12 evőkanál liszt
· 1 csomag sütőpor
· 1 csomag vaníliás cukor
· 0.5 kefires pohár olaj
· tetszés szerinti gyümölcs (ribizli, cseresznye, meggy, mazsola, SZILVA, stb.)
A tojásokat a cukrokkal keverd habosra, lassan keverd bele az olajat, és a kefirt, majd a sütőporral elkevert lisztet. Öntsd lisztezett, vagy sütőpapírral kibélelt közepes tepsibe, és jól hintsd meg gyümölccsel.
Amikor megsült, vaníliás porcukorral megszórva tálald.
Jó étvágyat!