- 50 dkg liszt
- 1 cs szárított élesztő (11g)
- 200 ml natúr joghurt
- 200 ml tej
- 50 ml olaj
- 2 tk só
- 1 tk cukor
Elkészítés:
Tegyél mindent egy dagasztógépbe, vagy egy nagy tálba, és dolgozd össze. Letakarva keleszd duplájára, majd vágd a tésztát nyolc részre és mindegyikből nyújts négyzeteket.
Tekerd fel őket az egyik csúcsától a szemben lévő csúcs felé, amit nyújts meg egy kicsit mielőtt befejeznéd a tekerést. Fektesd a kifliket sütőpapírral bélelt tepsibe, vagy sütőlapra. Keleszd még kb 20 percig.
Tekerd fel őket az egyik csúcsától a szemben lévő csúcs felé, amit nyújts meg egy kicsit mielőtt befejeznéd a tekerést. Fektesd a kifliket sütőpapírral bélelt tepsibe, vagy sütőlapra. Keleszd még kb 20 percig.
Előmelegített sütő, 200 fok 15 perc.
Jó étvágyat!