- 30 dkg friss szeletelt sampion gomba
- 1/4 piros kaliforniai paprika
- 1/4 zöld kaliforniai paprika
- 1 aprított hagyma
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 tk grill fűszerkeverék
- 1 kk majoránna
- bors, só
- 500 gr szélesmetélt
Elkészítés:
Olajon párold meg együtt a hagymát és a gombát a fűszerekkel. Majoránna, fűszerkeverék, só, bors.
Amikor a gomba kész és az eresztett levét teljesen elfőtte, tedd bele a kis kockákra vágott kétféle paprikát. Párold együtt kb 2-3 percig, majd vedd le a tűzről, mert a paprikáknak nem szabad puhává sülni.
Egy nagy fazék vízbe tegyél 3 ek olajat, 1 ek sót és főzd meg a tésztát, roppanósra. Ne főzd túl puhára.
Tálaláskor a tészta tetejére halmozd a gombás keveréket és szórd meg reszelt sajttal.
Jó étvágyat!