Perugiai póréhagymaleves



Olasz levesek ínyenceknek

Hozzávalók:
- 25 dkg darált marhafelsál
- 1 sárgarépa darabolva
- 2 ek aprított zellerlevél
- 2  szál póréhagyma apróra darabolva
- 1 tojásfehérje
- 1 liter húsleves
- olaj
- só, bors, reszelt sajt

Elkészítés:
Olajon fonnyaszd meg a hagymát a sárgarépát. Vedd le a tűzről és tedd bele a darált húst és a tojásfehérjét, majd alaposan keverd össze. 

Öntsd fel a forró húslevessel és még egy liter vízzel. Sózd, borsozd. Szórd bele a zellerlevelet, majd tedd vissza a tűzre és közepes lángon gyakori kavarás közben főzd addig, amíg a fele lé elfő. 

Tálald reszelt sajttal és pirítóssal.
Jó étvágyat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis