Hozzávalók:
- 30 dkg fejtett bab
- 20 dkg csigatészta
- 30 dkg hámozott, darabolt paradicsom
- 1 db aprított vöröshagyma
- 2 liter húsleves
- 1 db karikára vágott sárgarépa
- 5 dkg reszelt parmezán sajt
- 1 ek aprított petrezselyem
- 5 levél bazsalikom
- olaj, só, bors
Elkészítés:
A vöröshagymát fonnyaszd meg
az olajon, majd tedd bele a babot, a sárgarépát és a paradicsomot. Állandó
kevergetés mellett 5 percig párold, majd öntsd fel a húslevessel. Sózd, borsozd
és forrald fel.
Amikor forr add hozzá a petrezselymet és a bazsalikomot. Fedd le és lassú tűzön forrald kb 60 percet, majd tedd bele a tésztát és főzd készre kb. 15 perc alatt.
Tálald friss bazsalikommal megszórva.
Amikor forr add hozzá a petrezselymet és a bazsalikomot. Fedd le és lassú tűzön forrald kb 60 percet, majd tedd bele a tésztát és főzd készre kb. 15 perc alatt.
Tálald friss bazsalikommal megszórva.
Jó étvágyat!