Gombás - borsós karaj



Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- 60 dkg főtt zöldborsó
- 20 dkg gomba
- 1 csokor újhagyma
- 1 ek mustár
- fél csokor petrezselyem
- olaj, bors, só

Elkészítés:

Előző nap a húst sózd, borsozd és kend meg olajjal elkevert mustárral. Egy edényben fektesd egymásra a szeleteket és tedd a hűtőbe. 

Másnap a húsokat süsd ropogós pirosra és tedd félre. Egy nagy serpenyőben forró olajon párold meg a hagymát és a gombát, míg a levét elfövi. 

Tedd bele a borsót, fűszerezd sóval, borssal és vágott petrezselyemmel forgasd össze és forrósítsd át. Tálald a frissen sült hússzeleteket a gombás borsóval körítve.
Jó étvágyat!
Category:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis