Párolt csirke korianderrel



Hozzávalók:
- 1,5 kg-os csirke v. csirkecomb
- 5 dl tej
- 4 fej vöröshagyma
- 50 dkg gomba
- 1 tk friss gyömbér
- 4 ek durvára vágott koriander
- olaj, bors, só

Elkészítés:

Egy mély serpenyőben olajon süsd át a sózott, borsozott csirkét, majd vedd ki az edényből és tedd félre. 

Vágd cikkekre a gombát és negyedekre a hagymákat, majd a sütésből visszamaradt zsiradékban párold meg. Tedd vissza a csirkedarabokat, szórd meg gyömbérrel, és öntsd bele a tejet. 

Forrald fel, majd kis lángon lefedve párold puhára a csirkét. Helyezd tányérokra a húsokat és a gombát, majd hintsd meg 3 ek korianderrel. A maradék koriandert keverd a mártásba, melyet a hús mellé tálalj. Körítheted főtt burgonyával vagy rizzsel.
Jó étvágyat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis