Majonézes újburgonya saláta



Hozzávalók:
- 1 kg apró, főtt, egész újburgonya
- 2 dl majonéz
- 2 dl tejföl
- 1 csokor metélőhagyma
- 1 piros színű paprika
- 5 – 6 salátalevél
- cukor, mustár, citromlé
- só, bors

Elkészítés:

A majonézt egy tálban keverd simára a tejföllel, kevés mustárral, citromlével, cukorral, sóval és őrölt borssal. 

Egy nagy lapos tálat bélelj ki salátalevéllel és halmozd rá a burgonyát. Locsold meg a tejfölös keverékkel, majd tedd hűtőbe. A paprikát vágd apró kockákra és a metélőhagymát is darabold el. 

Tálalás előtt a saláta tetejét szórd meg gazdagon paprikadarabokkal és snidlinggel.
Jó étvágyat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis