- 30 dkg savanyú káposzta
- 1 füstölt csülök
- 3 dl víz
- 2 babérlevél
- 1/2 kk őrölt kömény
Elkészítés:
A hozzávalókat tedd a Crock - Pot -ba, lassú-főző edénybe, fedd le és "high" fokozaton főzd puhára a húst. Kb. 4-5 óra.
Ha a hús fagyott, nem kell felolvasztani, tedd bele fagyottan, a főzési idő 5,5-6 óra.
Ha a hús fagyott, nem kell felolvasztani, tedd bele fagyottan, a főzési idő 5,5-6 óra.
Tálald burgonyapürével.
Jó étvágyat!
TIPP: Elkészítése hagyományos módon, nem sokban tér el. A húst fazékban, vízben főzd meg, a fűszerekkel, és a káposztát pedig kevés olajon pirítsd meg. A lényeges különbség csak két dologban van. Az elkészítés közben nem érnek össze az ízek, és "hagyományos módon, felügyelned kell" az ételt. Míg a főzőedényt nyugodtan otthagyhatod.