Hozzávalók:
- 80 dkg keksz (vagy 64 db 4x4-es laphoz)
- 7 dkg cukor
- 300 ml tejföl
- 250 ml Mascarpone
- 3 ek cukrozatlan kakaópor
- 3 + 3 ek. Brandy (de a rumaroma is kiváló)
- 1 dl tej
Elkészítés:
A cukrot a tejfölt és a Mascarpone-t 3 ek Brandy-vel keverd össze alaposan, majd a masszát felezd el. Az egyik félbe, keverd bele a kakaópor.
A tejet keverd össze a maradék Brandy-vel és forgasd bele a kekszeket, éppen csak egy pillanatig. Fektess le egy sor kekszet (4x4), kend meg a fehér krémmel, majd rá a másik sor keksz, arra a csokis krém, majd újra egy sor keksz és így tovább, amíg a keksz elfogy.
A tetejére halmozd rá a megmaradt krémeket, majd villával tetszés szerinti cirádákat varázsolhatsz rá. Tedd hűtőbe, legalább 12 órára.
Jó étvágyat!
TIPP: Tálalásnál jót tesz neki egy kis karamell-öntet. :)