A Csokoládé imádóknak ...
Hozzávalók:
- 20 dkg egész keksz
- 20 dkg étcsokoládé
- 20 dkg vaj
- 20 dkg cukor
- 3 tojás
- 1 ek. kakaópor
- 1 tk.őrölt fahéj
Elkészítés:
Olvaszd fel a csokit a vajjal, majd tedd bele a cukrot is és melegítsd, míg a cukor is elolvad. Hagyd langyosra hűlni, majd keverd bele a tojásokat a fahéjat és a kakaóport.
Egy négyszögletes hosszú formát bélelj ki folpack fóliával. A forma aljába tegyél egy réteget a masszából, majd fektess rá egy réteg kekszet, majd újra csoki, és újra keksz, amig elfogy. A tetejére csokiréteg kerüljön.
Fedd le és tedd hűtőbe 3-4 órára.
Jó étvágyat!
TIPP: Miután felszeletelted önts rá karamell vagy csokiöntetet.